Gossip Members ^_^

Tuesday, March 8, 2011

Kau Nak Kondem Blog Aku, Aku Sabar Aje Lah



Hmmmmm aku tak tahu ape masalah sesetengah orang yang asyik nak bagi impresi buruk kat blog aku @.@
Bukannya aku ade buat salah pun kat dorang.... Ape salah aku?

Kalau ade yang kate entry aku tak berape berkualiti mabe betul lah kot. Tapi perlu ke datang-datang dengan ayat pedas yang kedengaran saje nak memalukan aku? Kalau ye pun nak bagi pendapat, bagi lah dengan cara yang membina dan friendly....

Aku akan hargai segala pandangan dan komen mesra rakyat macam dakjaat Admin bloggers.malaysia nasihat kat aku pasal sidebar yang perlu dikemaskan. Atau pun komen jejakaterhangat tentang photo seksi yang aku upload. memang lah seksi sikit tapi taklah tahap seksi nak nampak 'bende' tu suma. Tapi aku still consider nasihat tu dan aku pun tak ade dah upload gambar seksi (berbanding puluhan blog kat luar sana yang lagi gile).

Kate blog aku tak berkualiti, OK fine. Ape sebenarnye kategori KUALITI ni? Ade blog yang base kepada photo sahaja, ade yang video and ade yang mono-theme penulisan. Banyak sangat untuk dikira dan ade ke satu garis panduan yang betul-betul solid untuk menilai sesuatu yang subjektif ni.....? Malas aku nak fikir @.@

Ade dakwaan blog aku ni lucah? Biar betul! Siap kate si Pacik Google senaraikan blog aku lucah. Sedih kot sampai camni aku kene belasah..... Photo aku sensor, kalau setakat pompuan pakai gaun tu merata-rata blog ade (still aku akui kene hati-hati dengan photo camni). Kat bawah ni Pakcik Google ckp psl blog aku:

Daripada Meta Tag Analyzer

Ade 2 perkataan jer dalam senarai Adult Content. Porno dan Naked. Cukup ke untuk kate blog aku dengan gelaran camtu? Sedih wehhhh! Tapi ape yang aku leh buat? Sabar jelahhhhhh...
.  
Kat bawah ni aku letak jelah photo shoutmix aku dimana aku telah dihentam dengan penuh tega. Bukan untuk balas dendam ke ape tapi untuk peringatan kepada semua. Kalau jadi camni, sile bersabar dan teruskan berblogging coz ade ramai blogger yang baik hati dan lebih supportive ^_^

Nama palsu takde link

**** ape tu?

sang kumbang datang berleter

Cube lah cari kebaikan daripada keburukan. Advices pls not punishing.


Lastly, kalau korang nak tahu.... aku ni jenis yang suke baca bende2 padat dan kurang ayat2 bunga. Direct to the point. That's why blog aku pun tak lah panjang mane =). Tak suke? Suke hati aku lah.... blog aku dan gaya aku. Korang pun ade gaya sendiri dan itu yang menariknya ^_^

p/s : Wah entry aku paling panjang so far @.@

20 gosip panas!:

Azrynna said...

sabar jelah pren..(^_^)

MaTNaggeR said...

thx. Memang tgh sabar ni.... tak gune kite nak gaduh2 pun =)

husna mukhtar said...

kalau berani buktikan blog si kumbang dgn er apa lg sekor tu blog berkualiti tak menyakitkan mata letak la nama.

apa kes nk jg anon lak.

btw, aku support kwn2 aku

MaTNaggeR said...

thx Husna huhu....

Mr Daha said...

HAHAHA! Blogger pengecut! Kalau nak komen tu tinggal la link! Stakat bagi komen anonymous watpe...

Kepada blogger/reader tu, aku xtaw apa sebab ko dengki sangat kat si matnagger ni. Kalau ko nak komen/kutuk pun at least bagi la komen/kutukan membina. Kalau setakat nak drop orang baik tak payah la bro.

P/S to Matnagger. Sabar ye bro.

nescafe_ais said...

hahaha...camni pun ada...blog lu..lu punye ske la nak post pe...yg dia g baca watpe..xske cpat pangkah...kelakar plak...PHD..Perasaan Hasad Dengki..

Nur Liyana said...

huhu..sabar je...tapi yana baru masuk..okey jep..best ape...huk3

eman said...

leks bro xsume org kita leh puaskan ati... at least kita dpt puas kn diri sendiri dh k kan?? janji kte bahagia.. yg dowg nk ngaco tu pe psal... huhu..

vielyns said...

ish3..sabow ekk. Memang adat manusia. LAgipun mungkin yang komen tu dar penulis blog lain? dia jeles kot :)? takper, teruskan usaha..

IQ = Iez Qis said...

org bkn sllu berpuas hti dgn kte..nak buat cmne..dorang perfect sgt kot smpai tak ley ada silap di mana2..

pernah kne gak...wat entry elok pn kne gak, so..konklusi??

org memang tak pernah berpuas hti!

bwak bersabar..jgn lyn..klu layan, kte yg pening~~

[kurakura] said...

saba laa . ramai lagi yg support blog ni . chill je kayh .
jgn dilayan org gila , nanti kita same-same jadi gile . :)

there's no better you other than you , friend . :)

witLURVE said...

Chill bro... kalau dalam dunia ni xda PHD mmg xsah la.. org xleh tengok kta snang.. bia dia la.. janji lu happy dgn apa yang lu wat.. btl x..?? jgn sebb dia lu xmo jadi dri lu sndri...so bwk2 besabar byk.. wa yakin lu boleh... ^__^

diana said...

lumrah la..
bila dah jadi blogger tak semua orang suka baca apa kita tulis..

Jejaka Terhangat said...

ambik je semua teguran tu utk kita majukan diri sendiri..=)

CinoiLavigne said...

I pon pernah kena mcm ni. Buat bodoh sudah, saje jeles ah tu yg byk kali juga dtg cni, n melalak kt shoutbox.

blog ni terlalu subjektif, xda buku garis panduan ber blog pon blog mana kualiti blog mana tak.

so chill n persetankan dorg, asalkan tidak melanggar norma masyarakat, atau makcik normah (haha ni lawak, saje bgtau in case u didnt get it). Dan tidak akacau org, sudah.

keep it up

Cik Ungu Kamila said...

rileks der. stnadard ar kena hentam camni kalo dah join dunia blog ni. itu la cabaran yang dimaksudkan :D

buat derk jeeee =)

Haz said...

sabar2..normal la tu bila jadi blogger..
pernah kena gak..

lalink7 said...

kat memane ade je orang akan xpuas hati ngan kitee..susah betul la..jadi diri sndiri jela..pedulikkan la sape yg buat hal tue..

MaTNaggeR said...

^_^ thx atas kata2 semangat korang suma huhu

tulisan jari tangan said...

bese la tuh mulut org..dy ckp bodo..dy lg bodo..huhuhu

Senarai BW