Gossip Members ^_^

Tuesday, March 8, 2011

Ciri Blog Yang Aku Mudah Datang & Komen



What?! Suma orang pun ade perangai masing2 ape.... Asal aku tak kacau ko sudeyyyyy~ Hahaha kat bawah ni Mat nak gtau kat suma pasal Blog yang aku mudah nak dampingi ^_^

01. Tak berat
02. Kalau berlagu pun yang best jer
03. Susunan tak serabut
04. Topik yang menggoda hati
05. Entry tak panjang sangat (unless entry menarik)
06. Tulisan jelas dan senang dibaca (saiz cukup, kaler tak merabunkan, ayat catchy hehe)
07. Konsep entry pelbagai tapi just cukup2 tak over (photo, tulisan, kaler2)
08. Tak ade warning "Malware Detected". Kalau ade, selalu aku akan cube gtau owner tu. kesian die, sapelah yg jahat sangat tu....
09. Blogger tu memang hot! wakaka~
10. Blogger mesra rakyat
11. Ade buat contest
12. Die tag nama aku kat post (ni confirm komen kalau die inform kat aku)
13. Kutuk aku..... waaa ni belum ade lagi kottt hahahaha LoL~ 
14. Ade Shout window (paling utama) hahahaah~
15. Ape lagi ek?

Komen : Idea2 di atas hanya lah pendapat peribadi OK =P

Tag my latest BW List ok ^_^

10 gosip panas!:

Azueriena Norash said...

mehh singgah blog kiter...banyak makanan yg di sajikan...tp...siler ler beli n bayar sendiri di kedai2 yg anda minati nak singgah...hehehe...salam kenal2 yer mat

♥yaya budak suka embun♥ said...

blog yaya macamana plak?? suka tak?? keh keh :D

MaTNaggeR said...

dah singgah blog Azue & Yaya. OK blog korang.... masih leh nmpak hehe =P

MaTNaggeR said...

dah singgah blog Azue & Yaya. OK blog korang.... masih leh nmpak hehe =P

diana said...

blog akak ok ke tak??
kalau tak ok sila nyatakan apa yang tak ok??hehehe

husna mukhtar said...

ye la. kau jrg pergi blog aku

MaTNaggeR said...

@diana : OK jerr pun. 1st time singgah hari tu terus komen 1 kekekeke =P

MaTNaggeR said...

@Husna : Adelahhhh.... kadang2 ak komen tapi selalu jenguk entry baru jer. budak2 lain dah heboh kat situ, ak malas nak masuk campur jer =p

Aisumi Chan Kawa'i said...

ha'ah.. sokong sangat! yang loading lama sangat paling malas nk masuk.. nak kena tunggu bagai.. huuuuhu~

CinoiLavigne said...

Blog saya mcm mana??

Senarai BW