Gossip Members ^_^

Monday, March 7, 2011

Pembedahan Plastik Paling Gagal!


Kali ni Mat Nak paparkan kisah selebriti yang dah rosak sebab pembedahan plastik yang gagal. Marilah kita ambik sebagai pengajaran.....

Jackie Stallone


Mak cik ni memang terkenal dengan pembedahan plastik kat muke, hidung, pipi dan bibir. Bukan sebab tambah cantik tapi tambah tak cantik! Juga terkenal dengan dakwaannya yang die boleh bercakap dengan anjing tentang masa depan.


Donatella Versace



Saudara kepada Gianni Versace ni memang nampak menyeramkan. Muka dah rosak kot akibat pembedahan plastik! Malah seluruh badan dah out huhu. Hidungnya bertambah besar (kontra dengan tujuan pembedahan) malah bibirnya pun bersaiz yang tak normal. Kesian ehhhhh

Jocelyn Wildenstein


Mendapat gelaran "The Bride of Wildenstein". Gelaran sinis merujuk kepade "The Bride of Frankenstein"! Duit belanja untuk pembedahan die ni dah mencecah US 4 Juta! Bapak banyak camtu! huhu kisah Jocelyn ni memang sedi. Die terjebak sejak die kantoikan laki die buat romen ngan wanita Rusia. Lepas tu jugak die buat pembedahan plastik untuk memikat laki die. Walaupun laki die tinggalkan die jugak, die telah addict ngan pembedahan ni sumerrrr wuuuuwuuuu~


Hang Mioku


Perempuan Korea ni memang famous seluruh dunia. Ape taknye.... kepala die dah membesar macam orang kene sindrom tu! Pembedahan yang gagal akibatnya memudaratkan wajah die. Pakar bedah kat sana pun dah takut nak bedah die ni. Paling teruk time die berkeras nak bedah dengan menyuntik minyak ke muke! WTFishBall! Gile! Budak2 menggelar die "Standing Fan". Kepala besar badan kecik lebih kurang camtu lah..... Atas derma orang ramai, akhirnya pakar bedah membuat pembedahan dan berjaya membuang 60Kg bahan asing dari kepala die!!! 60Kg babe!


Pete Burns


Ni lagi sorang gile! Muke dah OK tapi masih..... ehem2. Deiiii die nak bagi cantik bibir tapi tambah buruk adelah. Muke lagi? Malas aku nak cakap lagi @.@. Kesian ngan bekas ahli band Dead or Alive ni.....


Amanda Lepore


Lawa kan muke die dulu2. Karang ni dah macam clown pun ade. Bekas lelaki ni memang gile nak cantik sejak muda lagi. Tapi tulah malangnya pembedahan plastik ni hanya sementara. Dah tua nanti nampaklah kesan buruk nye.....


Michaela Romaini


Wanita kelas atasan Italy ni totally dah buruk gile. Kesian dan simpati pun ade. Ngeri wehhhh muke camtu. Kan bagus je simpan muke lame tu huhu.....

Michael Jackson


Hah! Yang ni antara paling kontroversi dalam sejarah. MJ ni kan legenda and ramai fans. Terkenal dengan kejutan bile kaler kulit die dari warna Negro menjadi warna putih. Ade jugak khabar angin cakap yang MJ dah menjalani pembedahan kat hidung sahaje lebih 10 kali!

Entry pasal pembedahan plastik lain. Sila klik 100 Pembedahan Plastik Alicia Douvall!
Komen : Biarlah kita mengambil pengajaran daripada kisah2 sedih kat atas.... bersyukur dengan ape yang ade  OK! 

22 gosip panas!:

Alia Azmi ◕‿◕ said...

menakotkan (T_T)

husna mukhtar said...

seram

hana said...

ngeri nye..
muke dh elok gi uat pembedahan tu uat pe.
x bsyukur langsung..

MaTNaggeR said...

tulah pasal.... sedih gak tengok dorang ni. kesian kan

Mr Daha said...

Pergh... dasat gler dorang ni bro.. tu la padahnya. tuhan dah bagi rupa elok2 sapa suruh ubah. kan da makin teruk! :D

miss lollipop said...

mmg betui2 gilo la!
sy bngga dgn muka sy yg chantek nih...hahahahaaa (:
syukur ALHAMDULILLAH ~

Tuan Muda Naim said...

geli tgk muka MJ

MaTNaggeR said...

huhu tahu takpe korang....

Anonymous said...

ini semua tak kekal....

zahidah dihaz said...

seram...huhuhuhu...bersyukur dengan apa yang ada...

1st time singgah sini dari gengblogger...


New Entry: Jodohku orang Sabah


Jom join contest mudah Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw
Closing date: 14 Mac 2011, 11.59pm

blogger addict said...

akibat mengubah ciptaan tuhan....seram plak jadi nyer.....

thanks nice posting...

nelly said...

Menakutkan .

lalink7 said...

dah penah bace dalam paper and magazine pun ade..sbnarnye ramai lg..tp nie yg paling scarry la..hahaha

acan ketot said...

euuww..
tkot...
syukur wjh ku mseh elok..

meowwmania said...

ishh...mengerikan

salam ziarah, meoww~
:)

cik aiLebiu said...

lol..mcm susah nk pecaya lak muka dorg jadi camtu..klu MJ pecaya gak la..huhu..

MaTNaggeR said...

takut tu bagus lah. Jangan buat k ^_^

qiela_killerz said...

comelnye mcm hantu...
heheh
astagfirullahalazim..
mnta smpang mlaikat 44,xnk jd gtu..
huhu

Aza said...

syukur dgn anugerah TUHAN

Amira Anorah said...

hahaha...sy dah penah buat kot entri yang cucuk muke gune minya..WTFish giler..HAHHA..ce cube ce cube..HAHAHAH
dorang sume lawa2..tapi lepas bedah tros jadi badut..hahaha
yg amanda tu..hahaha..badut sungguh!!!!!
bersyukurlah kita....Tuhan dah jadikan kita sempurna seadanya..;)

Mr. J said...

geli juga tgk.. kan lebih cantik dgn yg asli..

Regards,
Mr J
www.pengeRindu.com

Aisumi Chan Kawa'i said...

yang cantik terus tak cantik...

Senarai BW