Gossip Members ^_^

Monday, March 7, 2011

Susahnya Nak Coding HTML!!!


Pening!!!!!!!!!!!!!!! Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Arrrghhhhhhhhhhhhhhh! Gerammmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahaha boleh gile kalau try nak tambah itu ini dalam blog Mat ni..... tapi tak dapat2 gak! Susah plak nak wat natang ni sumerrrr @.@

Ade guide/tutor pun masih tak jadik! Haishhhhhhh~

p/s : takpe.... buat slow2 sudeyyyy. Lambat laun jadi gak tu ~_~v

Jom main2 ngan HTML code =P


6 gosip panas!:

Mr Daha said...

Slow2 bro. Kalau belajar semua pecah pala otak nanti. :P

MaTNaggeR said...

hahaha betul gak. ade gak lah tahu sikit2 ni. Best gak blogging ek.... sebelum blogging aku memang totally tak tahu mende ni suma =P

Bro Framestone said...

html senang je sebenarnye.. terang2 dah tunjuk xpayah suluh2


dah mantap nanti.. try la bermain dengan php, asp & css

diana said...

susah jugak la..
tu pasal kalau nak ubah apa2 akak lebih suka buat hari sabtu atau ahad..
sebab masa bnyak time tu..
boleh buat slow2.
hehhe..

nazrul ashraff said...

haha..sellunya kalau pening kpla..bagi email & pasword kat pkar..nanti diorang tolg uruskan..haha..mcm header twitter..hee

MaTNaggeR said...

hahaha serahlan kpd yg pakar.... tapi nak jugak belajar sendiri kan baru puash hati =P

Senarai BW