Gossip Members ^_^

Monday, January 17, 2011

Bahagian Paling Sensitif Wanita



Tangan
Tangan wanita merupakan antara bahagian sensitif mereka. Contoh bile seorang lelaki memegang tangannya, memang cairlah haha. Ataupun dikala kesedihan..... emak atau kawan memegang tangan sambil menenangkan confirm akan lega hati die =)


Telinga
Errrrrrmmm part ni selalunye untuk mase2 romatic jerrrr..... dicium, disentuh atau dihembus nafas kat part memang dorang mudah teransang =P


Pinggang
Sambil tangan seorang lelaki memegang pinggang seorang wanita sambil memeluk dengan penuh kasih sayang.... pasti rase bahagia wanita itu. (ini untuk laki bini sahaje!)


Kaki dan Tapak Kaki
Cube geletek kawasan ni.... memang sensitif kan? hahaha memanglah tapi kalau diusap-usap oleh si suami mesti romanticccc opppps!


Leher dan bahu
Tempat ni memang sangat2 sensitif.... kaum wanita cepat terangsang jika pasangan mereka menyentuh bahagian ini. Bahu merupakan tempat yang selalu ditepuk dikala seseorang memberi semangat ataupun menenangkan mereka.


Paha
Macam mane nak cakap ek..... tempat ni kawasan yang selalunya tertutup walaupun di rumah kan..... kire sensitif lah huhu.....


Buah Dada
Kawasan larangan! Jangan dikacau kalau belum ade lesen =P


Bahagian Sulit
No komen. Anda sudah mengerti huhu....


Hati dan Perasaan
Bahagian paling sensitif dan terpenting! Rata-rata wanita mudah tersentuh jiwanya.
Jagalah hati mereka......

p/s      : Nagging ku original dari pemantauan dan pemerhatian LaLaLaLa~
p/s 2 : Gambar diatas diperolehi daripada Cik Tembikai (Kawan Campus). Manis orangnye hehe. Meh terjah die kat ciktembikai69.blogspot.com


34 gosip panas!:

Sam Posmen said...

kesimpulannya, semua bahagian sensitif. betapa indahnya seorang wanita di ciptakan :)

MaTNaggeR said...

betul tu.... hargailah wanita kerana mereka diciptakan untuk lelaki hargai =)

gaung said...

mereka sensitif dan romantis.

Seroja aZwa said...

aww

MaTNaggeR said...

hahaha

SANDRA AZWAN said...

wanita merupakan ciptaan terindah!;-)

Euniceee said...

haha!! Hey...nice post!! Indeed!! keep up the good work! haha! have a nice day!

OneVsOne said...

let me try in sometimes only can prove the truth XD

::nuRuLaDHar:: said...

wah..suke! eheee

kira said...

Layan je baca blog ni

Budak Botak said...

he3, ada kawasan utk yg berkahwin saja...

Khairul Amry Mohamad Puad said...

bia laaa aku nak kawin...boleh aku test satu2 tempat sensitif tu..huhuh

ejulz said...

memang manis laa tembikai di atas.. heHe..

Tuan-Belog said...

haha...menarik...

Shadow Mazlan said...

Biar betul Andy... 'original dari pemantauan dan pemerhatian sendiri'

LOLs

Syuk Ry said...

JOM COMMENT..
uik ni dh mcm g-spot dh ni.. ahak2..

REMEDY said...

sebenarnya kalau nak diikutkan bahagian paling sensitif wanita adalah di bahagian dlam peha...kalau tak percaya boleh cuba

Cik Rimau said...

hahaha... mmg ganaz punye gosip ni.. hurmm.. fikir jap.. tapak kaki je kot yg sensitif.. geli.. haha

Azura Ani Salaim said...

Uiii bagus bagus, yang paling penting, jagalah hati wanita kalau kamu betul2 sayang sama dia, jangan bila orangnya dah tiada baru mo menyesal. :)

farhaniza azman said...

aiyakkk..mahu kawen la

::zoul munchett:: said...

aaawww3..sgt sensitive ini post...yup2...munk btol pon bhgn sensitive ktr situu

gincu said...

ini post mmg kasi info yang padat lah..cayokkk

Bakri Hussin said...

good job , mintak izin untuk share ok

MaTNaggeR said...

Bakri pls do put my link on the entry =)

cinta nabella said...

hasil pmantauan sndri ya ? haha .. gOod jOb ..
tepat & padat .. lalala~

Green Rose said...

tapak kaki dgn leher memang tempah kaki ke muka wahahah
geli!

nur said...

banyak agi xtahu ni..
Jemput ke:ALL IN ONE

Jieda said...

Part hati tu lah sebenarnya yang paling sensitif.Part lain2 tu biasa je.

Nanda Firsta said...

hahaa.. lucunyee.. :p

seronok aku telusur blog ini! aku nak koment di yg lain lagii.. xDDD

http://nandafirstboy.blogspot.com/

Tuan Muda Naim said...

Sensitif ke...boleh detect gempa bumi x

HilmyTheUltimate said...

gempaq..jom buat..hahaha :)
macam2 post laa ~



http://hilmytheultimate.blogspot.com

atiEy_[azHa] said...

ye , hati dan perasaan sangat sensitif bagi kaum hawa . lebih-lebih , aku . hehe .

Scha Putra said...

aku tawu ktne sume klmhan pmpuan ni..haha sebabnye?? pk sndiri la sbbnye ape..ehe

MaTNaggeR said...

@azha hehe betul ke?
@helmi @scha Gedik lah korang ahahaha~

Senarai BW