Gossip Members ^_^

Monday, January 17, 2011

Pelbagai Reaksi Lelaki Bila Putus Cinta




Sedih
Boleh kate, rata2 akan rase sedih dan kecewa. Standard lah tu.....


Gembira
Tak ke pelik?? Huhu ni mungkin sebab hubungannya dengan wanita itu memang sangat2 tak bahagie ataupun memang dah ade calon lain?? 


Sakit Hati
Ade yang tak boleh terime dan rase sangat2 sakit hati bile pasangannya yang minte break up T___T


Patah Hati
Yang ni leh kate sedih tapi lagi dalam dan sangat2 pilu...... korang dapat rase tak? Seolah-olah dunianya telah berakhir kerana ditinggalkan kekasih yang amat disayangi. Macam nak nangis aku taip ni ehhh huhu.....


Marah
Bercampur dengan sakit hati tapi lagi advance mungkin sebab die ni jenis baran kotttt


Lega 
Terlepas beban..... ringan sikit bahu depa ni =P


Tergamam
Respon awal. Rase tak percaye bile pasangannya menyatakan lafaz putus cinta. Lepas tu akan menjadi mane2 kategori di atas.....


p/s : Nagging ku daripada perasaan emo melampau ^_^. Ade lagi nie tapi malas nak fikir =P

1 gosip panas!:

gincu said...

selame nie aku xtau pun sume bende ni...
thanks..bg info

Senarai BW