Gossip Members ^_^

Friday, July 22, 2011

SPAM/SCAM FB Terbaru!

Salam sumer! Sorry lama tak update blog huhu.... biasalah busy dengan urusan kerja, study dan hal2 dunia yang lain. Harap2 lah lepas ni dapat nak update blog kesayangan aku neh haishhhh~

Post yang ni pendek jeerrrwwww. Nak bagi ingatan kat suma especially FB-er ni haaaaa. Sila berhati-hati dengan Spam/Scam terbaru kat FB. Ade lagi lain2 tapi yang dua ni yang aku selalu nampak. Dah nak gila asyik2 benda2 ni melekat kat wall and chatbox T__T

Spider Grows Under Her Skin


Mula2 akan muncul benda ni kat wall kawan2 korang.
AMARAN! JANGAN KLIK!!!

Kalau Klik gak.... benda kat atas akan muncul. X dapat nak tengok video pon!



Hi. How are you?


Yang ni pun licik gak! jangan balas chat tu eh. Nanti akan terkene virus!

Contoh SPAM kat chatbox aku sendiri. Bikin penuh inbox jek =.=

Yang ni dapat dari website lain. Sebagai rujukan =P.
AMARAN! JANGAN Klik Link Virus tu!!!


p/s: Kalau dah ade yang buat post ni... tak kisah lah. Makin ramai yang buat makin mudah nak tersebar kan? hehe~

7 gosip panas!:

Anonymous said...

time kasih sebab sharing :)

p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

Unknown said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Dr. Rakesh Kumar Jain said...

That was a VERY interesting one! Seriously interesting.

Free Wordpress Theme said...

Thanks for the great information on this post.

Nice Post said...

Thanks For.. Sharing Information...Your website is very nice..

This is Sarkari Result From India.. Click Here To Open link and Get Your Latest Jobs, Admit Cards, Result, ANswer Key & many more.. thanks..

Nice Site...............

Sarkari Result
Sarkari Results
sarkariexam
Sarkari Result 2019
sarkariresult
sarkari job
sarkariexam result
sarkari naukri in up
rojgar result
sarkari result in hindi

عبده العمراوى said...



شركة كشف تسربات المياه ببقيق
شركة مكافحة حشرات بصفوى

Senarai BW