Gossip Members ^_^

Thursday, February 17, 2011

100 Pembedahan Plastic Alicia Douvall



Kisah hidup Alicia Douvall sebagai model bermula pada seawal 17 tahun. Sejak dari itu hinggelah umurnye 31 tahun die telah melakukan  lebih daripade 100 sesi pembedahan plastik! Gile banyak!!! Ini termasuklah 15 kali pembedahan kat bahagian buah dadanya sahaje! Walaoooooo huhu~

Muke suci umur 15 tahun. No surgery lagi =P

Bekas model terkenal ini sendiri mengaku ketagihan melakukan pembedahan plastik. Keengganan doktor2 British untuk menolongnya tidak menghalang die ni untuk melakukan pembedahan plastik. Die sanggup terbang ke Amerika Syarikat semata-mata untuk bertambah cantik lagi @.@



Alicia pergi ke Amerika pada akhir tahun 2010 untuk menjalankan pembedahan plastik kat area muke. Malangnya hasrat die ni untuk mencantikkan lagi rahang, mulut, hidung dan mulut nampaknya tidak menjadi bile seluruh muke die membengkak dan pembedahan itu gagal! 


Pembedahan muka yang gagal!

Kemurungan akibat wajahnya yang kelihatan teruk

Komen : Jangan buat keje gile.... Nak cantik pun berpada-pada sikit. Cantik luaran sahaje tak lebih dari itu =P




7 gosip panas!:

husna mukhtar said...

gilo.
mcm takda otak nk fikir

MaTNaggeR said...

tulahhh.... tak reti nak puas kan manusia ni.... syukur jelah ape yang ade. kalau dah memang cantik tu jgn nak buat bukan2 lagi ehhh huhu

Alia Azmi ◕‿◕ said...

gile btol pompuan niehh .
ketagih sgt nak muke cantek .
teruk .

nazrul ashraff said...

dah wt pembedahan pn x lawa jugak..:p

Tuan Muda Naim said...

tgk mcm aku x buat pembedahan plastik muka dah hensem gilo2

Mr.Kerro said...

pergh...geli seh..sggup dorg wat gitu

MaTNaggeR said...

tulahhh.... takyah lah buat susah2 camtu.... mabe muda2 nampak cantik tapi tunggulah tua nanti!

Senarai BW