Gossip Members ^_^

Friday, February 18, 2011

Ada Pengacau Dalam Gambar

Pernah tak mase korang bergambar tu ade je yang mengganggu, menghalang atau kacau daun? Buat photo tak jadik je huhu..... Mesti ramai yang pernah kan. Kadang2 tu kawan saje nak buat nakal dan ade mase plak tu orang lalu lalang ke.....

Tengok balik rase lucu plak hahaha~

Budak nakal buat kacau hahaha~



















Komen : Sekeh kepala kawan korang yang kacau kat photo session tu hahaha~

8 gosip panas!:

Scha Putra said...

sumpah kelaka gambar yg nenek tu wat peace doe

izzaty lyana said...

hahahahha. yess! agreeed! nenek buat peace tu paling lawak. cun je tengah2 tempat die. ahhahha

AH7 said...

hahaha...pnh aje...gmbr kacau...

MaTNaggeR said...

ahahah yap2... nenek tu memang selamber je kan?

Yiedpozi said...

Hahaha.. Lawak dowh nenek tu.....

fariza zulaika said...

selalu je ada org kacau bila begmbar..
bukan stakat kwn2 adik2 pun selalu kacau..
yg nenek tu mmg lawak lar,,dgn muka penuh blur die..

Mr.Kerro said...

comey dowh tupai tuh!

MaTNaggeR said...

tupai comel tapi nakal. adik2 pun nakal hehe~

Senarai BW