Gossip Members ^_^

Tuesday, February 22, 2011

Sesuai Ke Tak Nama Blogger Aku?



Pernah jugak terfikir sesuai ke atau tak nama blogger aku ni ek? MatNaggeR a.K.a McNaggeR? Kenape pilih name tu? Tak ade name lain ke? Ape maksud MatNaggeR tu? Ape yang ko fikir pakai name tu? Waaaaa tension gak! Sesuai atau tak? Tak sesuai atau boleh pakai? Waaaa waaa waaaa! Celiru~~~

Mungkin aku boleh gune name mengada-ngada FB aku RainDee Janszen. Atau boleh juge pakai name sebenar aku Andy (1 daripada 5 perkataan nama aku mengikut IC). Opppppssss! Pecah rahsiah! Hahahaha!!!

Hi! Name saye Andy =P

Eh kembali kepade persoalan asal..... MatNaggeR oik McNaggeR! Boleh jalan ke nama ni? Kalaulah aku nak tukar kepada domain? Perlukah aku kekal kan nama blogger aku atau tukar kepada something else??? Persoalan2 yang aku peningkan!

Ahhhhh pening hahahah Final eXam dah dekat pulak ni. Eh ape kaitan dengan eXam? Jeng jeng jeng! eXam tak ade kaitan lahhhh oik!!!!!!!!!!!!!!

WTFish?
PLEASE BAGI CADANGAN ^_^

p/s : Sambil menahan sebak..... Nah! tipu~

22 gosip panas!:

LAVENDERIES SHAYLEE said...

klo letak nme fb awk pun ok wut..comel + sng utk dikenali~ :)

MaTNaggeR said...

@LAVENDERIES SHAYLEE : thx.... mabe kottt.... kene fikir masak2 ^_^

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

erm, tataulah... better nama yang orang dah tau..matnagger ni lah

MaTNaggeR said...

@AMIRA : ye kotttt.... aku nak tengok ape yang lain nak cakap plak. anyway thx for ur suggestion =)

husna mukhtar said...

mana2 pun boleh

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
slm perkenalan,
blog apisv2

Amira Anorah said...

macam nugget yam je bunyi...
nagger tu okay lah kot...
hahah...
ce cari nama lain...kekekke
*saje nak kasi nugget pening..kikiki

sembil9n said...

org lbh knl ko ngn name ape..so gune yg tu~

Jejaka Terhangat said...

matnagger tu pon dah ok..kalo matnegro ke baru tak ok. kehkeh..

MaTNaggeR said...

@Husna : mana2 tu yg susah nak decide =P

@Apis : Ok ^_^

MaTNaggeR said...

@Amira : waaa nakal ko ek hahah

@sembil9n : ok get the idea dahhh tq =)

@JT : ok bro. negro taknak laaaa hahaha apelahhh~

TheChekJah said...

ok je.. lain dr yg lain... mat naga ke?? nasib bek bukan mat buaya darat,,, haha...

fara feroza said...

boleh je...guna la nama yg mmg orang dah tau.hehe



gelii la spender

fara feroza said...

boleh je...guna la nama yg mmg orang dah tau.hehe



gelii la spender

MaTNaggeR said...

@TheChekJah : ok thx. kalau gune mat buaya darat memang confirm ramai pompuan follow haha

@fara : tq berry2 much ^_^

hasrul hassan said...

Salam.
CUba tips ini:

Pilih mana2 satu. Pastu cuba sebutkan sebanyak 25 kali secara berulangan. Snang atau susah nak sebut? kalau susah .. cari nama lain.

Terima kasih.

MaTNaggeR said...

@Hasrul : Apakah tips yang ko bagi ni?? haha tapi nampak macam berkesan =P

5ySs said...

A: hi,im andy~
B: your full name please!
A: em...errr...muniandy sir..
B: ....(giggles)

Just kiddin~

Zurina J. said...

Suka atimu bah tu mau pakai nama apa....
tp aku lagi suka nama betulmu...
A.N.D.Y...:)

diana said...

kalau ramai yang dah kenal nama ni buat apa tukar lagi..kan??

MaTNaggeR said...

@5ySs : ahahahaha siot jerr

@Zurina : A - Aku
N - Nak
D - Dangdut
Y - Yeah!

@Diana : betul jugak tu

~ ナフィルザ ~ said...

guna nama saya je la senang, kah kah kah~

Senarai BW