Gossip Members ^_^

Monday, February 21, 2011

Page Rank Alexa Aku Naik Akhirnya!!!


Rank Alexa MY = 2900


Waaa akhirnya! Naik jugak rank blog aku ke angka 2XXX huhu...... lebih kurang seminggu kot die berlegar-legar kat 3XXX. Penat aku tunggu naik!!! GengBlogger dah serang. InnitNuffnang dah serang. Kelab2 Blogger dah serang. Macam2 tempat aku serang hinggekan orang dah bosan tengok muke ni je yang kuat mengacau hahaha~

Cek punya cek akhirnya naik juga petang 21 Feb 2011 tadi heeeeeeeeeee! Seronok jugak nih ^_^. Pasni ntah berape lame lak nak target naik ke angka 1XXX??? Harap2 tak jatuh tapi naik dan naik! Waaa banyak keje aku kene buat kalau camtu LaLaLaLaLa~

Peningkatan selama 1 bulan Blogging ^_^


Komen : Thx kawan2 blogger yang sokong. Haters pls harap2 tak ade mintaknye lah yerrrr =)

6 gosip panas!:

Jejaka Terhangat said...

wahh..tahniah mat nagger..tp page rank ngn alexa rank tu laen..yg ko tunjuk atas tu alexa rank..kalo page rank khas utk google je..JT pon nak try naikkn page rank gak ni. hehe..

MaTNaggeR said...

@JT: haha tulahhhh.... tak bape nak tepat pun sebenarnyr.... tapi atleast ade gak lahhh tempat aku nak merujuk =)

Yiedpozi said...

Betul cakap JT tu.. Yang kat atas tu alexa rank.. Hoho. BTW, tahniah bro!!!

Mr Daha said...

Bro, alexa rank makin turun makin bagus. Pagerank makin naik makin bagus. =D

Hebat la bro, tahniah.

MaTNaggeR said...

@Yied : ade cadangan tak website lain tuk ukur page website rank?

MaTNaggeR said...

@MrDaha : makaseh... anyway ko lagi hebat hehe =P

Senarai BW