Gossip Members ^_^

Wednesday, February 23, 2011

Masalah Lah Katak Ni!


Katak menyerang Blogger!!

Katak kat blog aku ni memang masalah eh.... pehal tetibe je muncul sesuke hati die tanpa izin dan keinginan untukku membenarkannya bertandang serta duduk menumpang dalam blog aku malah tak nak beredar lepas duduk lama2 kat sini lantas menyusahkan hidupku malangnya ku tak tahu nak buat ape walaupun ade orang kate aku patut register imageshack tu plak tapi ade jugak yang nasihatkan untuk ambik image dari tempat lain.....

Rupe asal T____T

Komen : Nak beli racun katak!!!!!! Esok jelah aku settle! Baru balik... nak tido ^_^



4 gosip panas!:

Siti Safiyyah said...

yg SS tak paham, kenapa gambo katak? kenape tak binatang lain? ;p

~ ナフィルザ ~ said...

femes la katak tu, asyik muncul ~

MaTNaggeR said...

@Safiyyah : sebab dari imageshack kottt

@~ ナフィルザ ~ : tau takpe.... memang gile glamor kot katak tu ahaha~

paan sabri said...

lawak plak katak beku tu.. pg BW je jumpe katak2 beku nih..

Senarai BW