Gossip Members ^_^

Saturday, February 26, 2011

MatNaggeR Join "JUMPING HIGH PHOTO CONTEST"



Macam menarik je contest ni! Macam nak join jek hehe.... memang join lah ni haha since aku dah buat entry pasal contest Jumping Photo Contest ni ^_^.  Dah lame tak join mane2 contest....
Kalau nak join contest ni terjah kat sini LifeOfTyra (Klik Nama)

Nak Tag sape ek??


(Mat pilih 4 orang ni rawak jerr... dorang yang latest komen kat shoutbox! So rajin2 lah datang blog aku ni coz ape2 aku akan pilih daripade pelawat2 especially yg dah follow.)

Meh jenguk photo MatNaggeR yang lompat riang ria ni hehe 


Best melancong suasana sawah padi ^_^

Best je!
Kisah Photo Ku


Time ni aku dan classmate suma pegi buat assignment kat Taman Bukit Cahaya Shah Alam, akhir tahun lepas kalau tak silap..... Tempat ni memang best! Ade kawasan padi, ade taman haiwan, ade rumah 4 musim, ade ladang buah, ade tasik dan macam2 lagi.

Seharian jugak lah kat Taman Bukit Cahaya ni. Lepas tu sewa basikal and keliling suma tempat!!! Memang letih tapi seronok. Tangkap gambar sana sini untuk projek kitorang. Projek buat photo story ^_^. Sayang photo story dah hilang since HDD laptop pernah rosak then tak sempat nak buat back-up huhu. Anyway ni saat paling best buat assignment =P


p/s : Rindukan kampung aku huhu! Photo2 ni ade kat FB. Memang Original dan tak cilok punya ya =P

8 gosip panas!:

Inchek Hafiz said...

nak join!!! hahaha

MaTNaggeR said...

hehe cepat cari balik photo2 lompat yg best2~

suichi said...

gamba lompat lu mmg gempak bro~~

MaTNaggeR said...

@Suichi : Thx... lombat berkali2 tu baru dpt yg best haha~

MIZZNISS said...

tak de keje mlm ni, bw kejap..jmpe lak blog ni, yes, nak join kontes.... hehe

MaTNaggeR said...

@Niss : Good Luck Ok ^_^

Tyratyra said...

tengs sebab join :)
goodluck yaa !

MaTNaggeR said...

thx tyra

Senarai BW