Gossip Members ^_^

Thursday, March 3, 2011

Tolong Vote Blog Aku "Pencarian 10 Blog Tercantik 2011" -Sticky Post-


Rupanya dah start undian untuk contest ni huhu kenape aku leh termiss pandang.... orang lain dah start berkempen ni baru aku tahu ishhhh wuuuwuuu~

Haha! Entry pasal aku join contest ni ade kat pertandingan-10-blog-tercantik.
Korang tolong lah vote ok ^_^. Tak paksa tapi kalau boleh, kalau korang rasa blog aku ni boleh tahan atau lawa ke huhu.....

Please please vote for me! =P.

Cara Vote:

1. Pegi ke Undian 10 Blog Tercantik 2011 Kump 1 (Klik)
2. Cari No 28 ----> http://matnagger-mcnagger.blogspot.com 
3. Tick petak atas link blog Mat k
cari nama dan tick kotak yg atas


4. Klik Vote kat bahagian paling bawah entry
Klik vote


5. Settle =)

p/s : Thanks kepada yang vote =)

11 gosip panas!:

rara_ibnu said...

folo2 u :D

ieckazul said...

cantik..cantik..cantik.. hiii!! blehla minta tips tuk cantikkan my blog plak...HIHIHI...!!! I'm new blogger.. 3 weeks working harder..make it right..
ieckazul.blogspot.com

MaTNaggeR said...

makaseh ya ^_^

Dakjaat said...

Terus terang, pada pendapat saya... sidebar anda terlalu banyak widget... kurangkan... gunakan wordpress jika inginkan kekemasan yang MAXIMUM . :D

Hi! (^^,) Salam Blogwalking.
DAKJAAT YENN (http://dakjaat.com)
ADMIN BLOGGER'S MALAYSIA (FB)

fiziesss said...

Wah..dah cantik dah ni...tahniah la..

MaTNaggeR said...

thx kepada yg komen dan sayang korang vote ^_^

MaTNaggeR said...

@dakjaat : nanti ak akan delete poll nuffnang tu. bile dah tak perlu =). anyway ko ckp terlalu panjang ke bawah ke atau terlalu banyak? I think panjang kot... hehe I'll condider on your advice. tq

annenyss said...

odw nk vote ;p

Dakjaat said...

mungkin juga... cuba tarik beberapa widget seperti gossip paling gilak! kategori, banner dan chatbox ke footer dgn susun menegak gitu.. chat box ko ada dua eh?

Dakjaat said...

+ senarai BW tu terlalu panjang.... pendekkan dan kemaskanlah sikit2... :P

MaTNaggeR said...

senara BW tu ak akan fikirkan camne... psl nak wat kat footer tu ak masih cari jalan camne nak wat haha blogger baru indeed i am lol.

Senarai BW