Gossip Members ^_^

Saturday, March 5, 2011

Follower ke-333 Bertuah


Hehe dah lama tak bagi hadiah. So Mat kali ni pilih follower yang ke-333 untuk mendapat hadiah misteri!!! Pemenangnya adalah suffer8zine

http://suffer.frenzyfm.my/

Hadiahnye tengah fikir lagi tapi nanti akan aku inform kepada semua OK =). 
Ntah nak ke tak blogger otai sorang ni terima hadiah ikhlas daripada aku haha ^_^

p/s : yang lain2 akan aku tag kat entry baru. so rajin2 lah komen dan visit blog Mat ni OK =P

7 gosip panas!:

suffer8zine said...

huhu thnx bro! aku terharu!

Terkini : Slower Is Better

MaTNaggeR said...

@suffer8zine : hehe camne nak contact ni ek? haha

Cik Adza said...

wahwahwah~ sy da follow awal2 lg aritu.. hahha~


:p

MaTNaggeR said...

Cik Adza : join contest Mat... tgh fikir nak buat mcm mane. Nak buat yg lain dari yg lain nih huhu

Cik Adza said...

contest ape pak mat? kalo byk songeh, sy xrajin. hikhik~



:)

MaTNaggeR said...

nanti lahh ade buat contest.... belum lagi. baru nak fikir idea contest nye =P

aWiEn rAwk said...

cik MatNagger anda d tag..sile view yer..hehe

http://atipepelaq.blogspot.com/2011/03/contest-lagi-kalaulah-aku-ade-magic.html

Senarai BW