Gossip Members ^_^

Monday, March 7, 2011

3 Buffered Earning Untuk Permulaan



Syukur! Hari tu aku siap heboh pasal buffered earning pertama dan beberape hari lepas tu datang plak 2 lagi spisis yang sama. Waaaaa terharu!

Haahaha bukannya aku nak kejar duit tu sangat tapi sape tak gembira kan? Dapat buffered earning tu salah satu sign yang blog korang dah mule nak berkembang! Betul tak? hehe =)

Aku start blogging ni pun coz tak tahu nak buat ape since sem ni ade 1 subjek project (takde paper) and satu subjek biase. Banyak masa so aku blogging jelah ^_^

Entry buffered earning pertama kat aku-dapat-buffered-earning-yahooooo!

p/s : Mari sama-sama berusaha!

Tag Shout Mix Latest Visitor

5 gosip panas!:

Mr Daha said...

Hahaha.. tahniah bro.. dah kaya blanje makan la. :P

tikuzza said...

buffered earning the best.Bila la nak dapat ni

sitinurfatimah said...

bole la belanja ciktim pasni..

MaTNaggeR said...

waaa korang... pantang ek tengok entry camni.... haha tunggu ak dah keje jelahhh.... student life + budget ciput wakakaka~

Cinoi said...

nice one!!!
tp BE ni nuff yg bg sendiri kan, kira nasib la kan dpt x dpt. i have 3 also

Senarai BW