Gossip Members ^_^

Sunday, February 13, 2011

Tampil Menarik Untuk Si Dia




Pelbagai care untuk tampil menarik pada pandangan mata si dia.....

1. Mandi
Ofcoz kene mandi. Karang badan berbau.... Lepas mandi badan pun rase segar jee. Muke berseri-seri. Taklah nampak masam je =P

2. Bercukur
Yang ni especially tuk lelaki. Bercukur bukan kate cukur habis tapi bagi kemas semua rambut yang ade. Eh jangan fikir yang "tu" plak OK hahaha~

3. Jage bau badan dan mulut
Pakai lah minyak wangi sikit2. Kalau badan berbau sape nak dekat? Kalau mulut berbaus nak cakap pun orang tahan nafas. Malu ehhhh~

4. Wajah
Ehem2! Yang ni kene jage!!! Sape kate wajah tak penting? Hati lebih penting? LoL ofcoz kene jage wajah tu.... Orang kate, tengok muke orang kite leh tahu die jenis orang camne. Muke serabai dan tak jage so kire orang tu jenis tak reti jage diri lah kan? Pakailah produk2 pembersih dan tisu minyak

5. Fesyen dan pakaian
Ape yang korang pakai dan ape yang korang bawa suma pun penting. Pakai baju2 yang cantik2 dan menarik pasti membuatkan si die pun rase yakin je nak berdamping dengan korang. Pakai serabai confirm die rase malu kan? Accesori macam jam, cincin dan gelang ke pun penting gak.... Zaman sekarang suma pun penting lahhhh~

6. Badan
Bentuk badan kene jage OK. Badan yang cantik dan mantap memang sedap je mate memandang huhu. Tapi kalau badan tu dah overweight cube2 lah turunkan. Taknak? Atleast jangan tambah2 kan berat tu dahhhh hahahaha~

7. Senyuman
Yelahhhhh..... sape yang suke tengok orang yang tahu wat muke masam atau marah jerrrr. Ade orang suke tengok orang lain yang bersikap serius dan cool. Tapi sekali sekala senyum mak aiiii mesti cairrrr lahhh huhu~

8. Keyakinan
Keyakinan wajib ade! Yakin terhadap diri sendiri dan yakin terhadap si dia. Kalau meragui karang rase tak selesa. Betul tak?

9. Jadi diri sendiri
Biarpun orang berubah mengikut mase tapi jangan sampai kekuatan diri tu hilang. Kalau makin positif takpelahhh. Cube kenal pasti ape yang si dia suke pasal korang. Dan jangan hilangkan keistimewaan korang tu. Kalau hilang.... alamat si dia pun hilang minat.

2 gosip panas!:

nazrul ashraff said...

haha..fesyen..when talk about it..

MaTNaggeR said...

a'ahhh la macam mane leh lupe yg penting tu @.@
kejap aku tambah hehe thx Bro =)

Senarai BW