Gossip Members ^_^

Thursday, February 3, 2011

Naikkan Traffic Anda Dengan Cepat dan Mudah!



Terbace entry paling popular En Maghrib kat blog die pasal cara naikkan traffic dengan mudah dan pantas. Walaupun agak lain sikit tapi takpe kite mencube. Tak rugi mencube daripada tak buat ape pun kan?

Langkah2:

1. Tulis artikel atau entry seperti entri ini atau boleh je copy paste entry ini huhu. Kemudian letak tajuk yang korang rase menarik.

2. Letakkan LINK di bawah untuk artikel dalam blog atau website korang. Tapi sebelum tu sile bace langkah 
yang ketiga...



3) matdin











14) mrdaha


INGAT!

3. Sebelum korang letakkan link2 kat atas ke dalam entry korang, korang hapuskan yang no 1. Lepas tu korang naikkan suma senarai dari no 2 hingge no 15 satu tangga ke atas.

4. Contoh: yang no 2 naikkan ke no1. Akhirnya akan ada kosong kat no 15.

5, Masukkan LINK korang kat no 15 yang dah kosong tu

**Urutan seterusnya akan jadi macam kat bawah nie**


2) matdin












13) mrdaha


15) LINK korang


PERHATIAN!

6. Ikut langkah2 di atas untuk hasilkan backlink macam di bawah

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625



Semua ni untuk meramaikan lagi backlink kite. So lagi banyak kite promote and orang ikut kire main bagus lah! 

p/s: SELAMAT MENCUBA!



8 gosip panas!:

pelangi tomey said...

xpaham lah.. huhu

MaTNaggeR said...

just buang yang no 1 tu... then yg lain2 kat bwh u naikkan satu nombor... pastu no 15 akan kosong kan? u letak blog u kat no 15 tu

asybedazzle said...

ohhh faham! thanks. :)

Bakri Hussin said...

huhuhu kesian blog aku tak der dalam senarai huhuhu matnagger tolong buat/letakkan dalam mister linky dah buat tapi tak jadi tolong please
Http://www.dunialelakimaskulin.com inspirasi lelaki masa kini

dah siap komen 10 entry ko k thanks

cinta nabella said...

penninnn.. adOih .. kna bca bekali2 nieh ..

FiQ HaiDzir said...

Ini dah macam main kutu daa... haha.. btw, tenx for sharing....

Green Rose said...

hehehehe idok le teman paham

Nanda Firsta said...

hahaa.. lucunyee.. :p

seronok aku telusur blog ini! aku nak koment di yg lain lagii.. xDDD

http://nandafirstboy.blogspot.com/

Senarai BW