Gossip Members ^_^

Thursday, February 3, 2011

Cara-cara Memegang Belakang Perempuan

Terjumpe gambar ni kat internet tadi. Hahaha yang first and second tu boleh kire lagi lah tapi yang third tu dah lain hehe~




Amaran : Kanak2 dan yang takde lesen dilarang melalukan cara ketiga =P

2 gosip panas!:

Magrib said...

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Onani (melancap) - Adakah Normal?
Cara cepat tingkatkan traffic
(menarik) Kisah Tan Sri P.Ramlee Terbongkar!
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

Nanda Firsta said...

hahaa.. lucunyee.. :p

seronok aku telusur blog ini! aku nak koment di yg lain lagii.. xDDD

http://nandafirstboy.blogspot.com/

Senarai BW