Gossip Members ^_^

Monday, February 14, 2011

Add Twitter dan FB Dapat Ganjaran!



Aku baru buat akaun Twitter so kire nak cari kawan2 lame kat FB atau Blogger gather situ atau kawan2 baru ape salahnye....

Syarat:
1. Add Twitter (kalau xde kene buat gak. Saje nak galakkan korang ber-Twitter. Bagus untuk blogger pe!)
2. Add FB
3. Follow Blog ini
4. Letak link FB & Twitter kat komen (Letih aku nak check satu2 huhu)

Yang belum add FB aku silelah add FB sekali. Lepastu korang inform aku kat sini =)

Ganjarannya adalah bukan hadiah fizikal OK. Hehe aku akan buat satu entry khas untuk 20 orang pertama add Twitter aku ni..... Aku akan review blog korang dan akan cite pasal blog korang kat entry baru khas tu =)

p/s : Just for fun and simpel jerrrr

30 gosip panas!:

Adam Haiqal said...

adam dah add dedua skalik..:)

review yeah..kritik pun xpe.jajajaj

MaTNaggeR said...

hehe okay no problem!

Mr Daha said...

Ha3.. aku da buat da ketiga-tiga tu.. nak ganjaran! :D

Muhd Hafiz said...

Dah buat semua tu :)

Fariq said...

jgn lupa follow kawan kat twitter ye.. nick fariqscorpio.. nanti kawan follow balik.. erk.. ni bukan niat nak mintak direview tau.. saje kot2 boleh tweet2 kat situ.. :p

latest -
-Slot AkakSiah Di TV Lama #2

chinta i-sha said...

opss...guwa suda follow tiga2..di manakah janjimu..hahaha..

MaTNaggeR said...

ok tunggu je OK.... hari ni ak tengah2 malas2 sket.... asssignment ak ade lagi satu nak siapkan hehe~
Esok mabe aku wat entry tu

Nabila Shah said...

mat , i suda buat smua 3 ni . awww.

fathiahRAIHANA said...

salam pekenalan :)
1st time kot datang cni . ngee

MaTNaggeR said...

thx join =). Cepat2 letak link kat sini coz boleh aku check cepat2 syarat2 tu hehe~

MazHaR said...

Macam dah cukup syarat je...

my FB : http://www.facebook.com/mazhar.jojo
my Twitter : https://twitter.com/#!/mazhar_93

MaTNaggeR said...

setakat ni dah ade lebih kurang 7-8 orang yg melengkapkan syarat2 hehe. SO korang just tunggu aku view blog korang ikut giliran ^_^

husna mukhtar said...

twitter: http://twitter.com/#!/husnamukhtar
facebook: facebook.com/nurulhusna.mukhtar

Nabila Shah said...

facebook: http://www.facebook.com/nabilashah21
twitter : http://twitter.com/#!/annebellashah

:)

chinta i-sha said...

hehehe...

baru muncul syarat ke 4 tu..

FB: http://www.facebook.com/schaabd.ghani

Twitter: http://twitter.com/schaabdghani

Thanks :)

samizul.net said...
This comment has been removed by the author.
samizul.net said...

Salam...

FB: http://www.facebook.com/MSSLaWLiETHubByMil

Twitter: http://twitter.com/ SAMiZUL

Follower #201

v(^^,)

Inchek Hafiz said...

bro.. da add da follow.. hehe..
pasni aja gne twitter ea.. haha

MaTNaggeR said...

ok thx =)

NahDaTuLIzaH said...

Salam tuan tanah...

Da follow kat blog.
Da add kat fb.
Da follow kat twitter.

:)

Fb :http://www.facebook.com/nahdatul.izah
Twitter : http://twitter.com/Cik_Izah
blog: http://nahdatulizah.blogspot.com

NadiRah said...

nad tak de twitter lah...sob3

MaTNaggeR said...

kalau xde Twitter kene buat gak. Saje nak galakkan korang ber-Twitter. Bagus untuk blogger pe!

YannaLuRVe said...

nk joinn....

En twit twit:http://twitter.com/#!/yannaLURVE
En Pesbok:http://ihatebackstapper.blogspot.com/
En Belog:http://www.facebook.com/marianaalirahman

Tenkiu yaaa... MY nagger... heheh

Mr.Kerro said...

FB: http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000500795203

Twitter: http://twitter.com/MrKerro

MaTNaggeR said...

hmmm pls betul2 add FB and Twitter aku k coz ade yang langsung tak add tapi letak link die kat sini. bukan tak nak add sendiri tapi tak adil lah kan untuk yang lain2. Thx =)

Nour Akmal said...

hye..
singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

mahirahnazlim said...

settle !

twitter : https://twitter.com/#!/mahirahnazlim

FB : http://www.facebook.com/#!/mahirahnazlim

Blog pun dah ;)

MaTNaggeR said...

@Mahirah Okay. nanti saye akan update =). I akan inform kat blog U =P

cuha_x said...

dah wat semua !

ni twitter http://twitter.com/#!/cuhax

ni fb http://www.facebook.com/cuhax.hafiz

dan ni blog www.cuhax.blogspot.com

MaTNaggeR said...

k thx.. Masih ade tempat g ni.... baru dalam 13 orang =P

Senarai BW