Gossip Members ^_^

Tuesday, January 11, 2011

Pelakon Porno Wanita Bayaran Tertinggi

Wanita-wanita seksi ni kaye babe!!!

My Babe No 1 


Jenna Jameson
Bekas actress porn ini dahulunya sangat terkenal dengan aksi videonya (tengok je leh tahu oooopss haha). Tapi akak Jenna ni dah bersara pun. Bukan bersara apenye..... die buke company pengeluar video porn pulak! Ingatkan nak bertaubat ke tadi kan?? 

Kalau dah b**ch tu b**ch lah jugak. Pendapatan syarikatnya pada 2005 adalah 30 juta US Dollar! LoL untung gila minah ni huhu..... separuh daripadanya (15 juta) adalah hak milik kekal Jenna ni. Means untung bersih la. wahlaweyyyyyyyy~


My Babe No 2


Terra Patrick
Wow! Lelaki tengok pun memang dasat lahhhh Terra ni..... menggiurkan hehe  ;3
(gurau je. jangan gosipkan pernyataan ini huhu).

Bekas pelakon video porn ini juga dah bersara..... janganlah kecewa hahaha...... die ni same jugak dengan akak Jenna...... bukak company sendiri dalam bidang favorit dorang ni...... company bernilai dalam 30 juta US Dollar gak lah...... duit haremmmmmm @.@


My Babe No 3


Maria Takagi
Percaya atau tak..... Maria ialah bekas penyanyi remaja terkenal di Jepun. Ade juge wakil daripada Asia hehe LoL. Telah menandatangani kontrak untuk berlakon dalam 30 video porno dengan satu syarikat pengeluar porno di sana. Berapa jumlahnya? 300 juta Yen ohhhhhh gadis jelita kaya....... 
lebih kurang 2.6 juta Dollar US. Dalam RM?? Kire sendiri lah yeeee.....


My Babe No 4

Houston
Wanita seksi ni paling ganashhhhh...... pemegang rekod telah 'ehem2' dengan 620 orang lelaki TANPA HENTI!!!! ohhhhhh ganashhhhh! Paling menarik..... die pernah menjual lelong 'labia' nya di dalam internet? tahu berape?? Tak mahal pun...... 10,000 Dollar US jerrr! Sape berani jual?? lol kidding huhu.....
Pendapatannya untuk tahun yang sama membuat rekod gempaq tadi plus minus 1 juta Dollar US! ishhh....

My Babe No 5


Hillary Scott
Comelnye...... haha...... Hillary taklah berpendapatan setinggi diva-diva yang lainnya ya oawwwww...... tp dikategorikan dalam pendapatan tertinggi. Kerana die telah mengishtiharkan kontrak bernilai 1 juta Dollar US untuk sepanjang 4 tahun..... kire boleh tahan lah 250 ribu Dollar US setahun...... Jaminan Lumayan Untuk 4 Tahun hehehe......


p/s : Jangan pule orang2 yang bace entry aku berminat untuk jadi macam mereka ni...... tak baek tau! Makan duit haram buat ape?? Betul tak?? 

Maaf kalau2 ade yang tak suke..... aku hanye nak berkongsi dan berlawak sikit..... lawak ke?? suke hati korang nak judge lah ehhhhh huhu~

22 gosip panas!:

ONE said...

aq...x tau lah nk cakap apew!!

Mel © said...

perhhhhhhhhhhhhhh...terbaik dari ladang..

MaTNaggeR said...

suke nmpakkkk....

Muhamad Khidir said...

Fuhh...
mcm baru titik eyemo
:)

Mknace said...

:) :) :)
perghh
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited

Melvino said...

Best post ever! more more!! LOL

Syuk Ry said...

bek ak amek no3 2..
len2 cam x best jak..

Cik Rimau said...

hurmm... kaye dgn jual video porno, baik xpayah... huhu

Azura Ani Salaim said...

astaga, bersara pun carilah bidang lain, ni jadi dealer video porn pula, ekeke, buduh!

::zoul munchett:: said...

bilee laa zoul nk jadi sexy cm dyowag kn mat??

farhaniza azman said...

speechless jap bro...

MaTNaggeR said...

lahhh bagilah comment yang panaz sket! kekeke

gincu said...

pmpn nie mmg ganas kan..
kayo lak tu...
saper la yang sgup mcm nie...doseee

tikuzza said...

wah..nice en3...bw n follow...jgn lupe follow saye k...

Bakri Hussin said...

wow kalau dapat komfirn tak keluar rumah nie hahahaha just gurau jer minta izin untuk share ok

cinta nabella said...

Ops ! silauuu.... hehehe...

Green Rose said...

wahahah heheh huhuh heuwheuw wekkk
*speechless

nur said...

pakcik lagi kayo..
Jemput ke:ALL IN ONE

Jieda said...

Hisshh..janganlah ada orang kita yang tiru pekerjaan dorang tu

Nanda Firsta said...

hahaa.. lucunyee.. :p

seronok aku telusur blog ini! aku nak koment di yg lain lagii.. xDDD

http://nandafirstboy.blogspot.com/

Tuan Muda Naim said...

bak kata pepatah jangan makan duit hakham

HilmyTheUltimate said...

weyy..cover laa tut2...
segan sudaa~
hahaha



http://hilmytheultimate.blogspot.com

Senarai BW