Gossip Members ^_^

Monday, January 10, 2011

Kenapa Restoran Mamak Sangat Laku???

Kenapa ekkk??? Itu persoalan yang kita akan bincangkan huhu.....

1. Makanan dia sedap kadang2 tak sedap (tengok tempat)

2. Kari dia memang kaw2 lahhhh

3. Pekerja dia kadang2 lembab nak faham BM (ntah dari Bangladesh, Nepal atau dari mane ntah)

4. Mostly buka 24 Jam.....

5. Restoran lip lap lip lap bergerlamapan dari jauh.....

6. Menu memang sangat banyak (tapi mostly same je kat suma restoran mamak lain)

7. Harge memang mahal dari tempat biase (ironinya sume suke makan kari punye pasal kot haha)

8. Pasang TV besar2!! (restoran punyelah bising, tengok gambo tv jelah sebab dengaq apa pun tadaq)

9. Kalau dah ramai pelanggan punye lame nak tunggu, sometimes nasib malang die lupe nak letak dalam order. pas sejam ready2 jelah nak bising kat tauke coz tunggu2 tapi nasik goreng tak sampai2 huhu

10. Harge air jus buah2an die lebih kurang double lebih dari tempat lain. ohhhhh beza gile @.@

11. Susah nak jumpe pelayan wanita kat sini (baru perasan??? tulahhhhh...)

12. Sesetengah waiter tak mesra rakyat -_-''

13. Roti canai tahu naik je tp tak reti nak turun (tempat2 lain same jerrrr)

14. Teh tarekkkkkk

15. Memang dah budaya Malaysia suke pegi mamak (paling utama)

16. Pasal toilet setakat ni suma tip top (bersih tak mcm awam nyerrr)

p/s : Restoran mamak ni ade yang best ade yang tak..... ade service punye baek ade yang hampehhhh..... tapi tak kire.... suma punn kire penuh jerrrrr $_$

p/s : aku tak kate anti atau fan restoran mamak. tapi selalu ade masalah dengan waiter dorang nie..... dah jemu ehhhhh huhu

6 gosip panas!:

ONE said...

some said that my peception toward mamak restaurant is like looking at a half empty glass..
xp

MaTNaggeR said...

ade baek dan buruknye..... tiap2 perkara memang camtu....

Mel © said...

heehe..aku hari2 makan kat situ..

MaTNaggeR said...

sedap ke?

Green Rose said...

setuju dgn tuan punye blog. lg pun ade bnde yg memalukan penah jd kat kdai mamak heheh

tenangsudey said...

aku suke servis derang cpt dan mantop..


Jom baca Krisis Darurat di Mesir - Mengapa dan Bagaimana

Senarai BW