Gossip Members ^_^

Tuesday, January 18, 2011

Lelaki Tidak Suke Gadis Yang.......



Gadis Buat2 Manje Tak Kene Tempat
Kadang2 ade gadis ni yang bermanje-manje malah merengek kat tempat awam..... agak memalukan gak lah.....
Sometimes bile lelaki tu tengah takde mood memang jangan nak manje2 lebih k..... cube tenangkan hati die =)


Memakai Pakaian Yang Bukan2
Lelaki tak suke gadis memakai pakaian yang ntah pape just nak menarik perhatian pasangannya. Jangan overdose sebab nnti nampak kelakar dan memalukan. Biase2 je yang penting nmpak anggun =P


Bermekap Secara Berlebihan
Kadang2 perempuan bermekap overdose hingge nampak macam badut. Sorry to say but that is the truth huhu..... Mungkin lelaki tu hanye diam tapi dalam hati siape yang tahu kan? Mekap ikut kesesuaian. Biar simple tapi asal nampak berseri =)


Buat2 Bijak 
Perempuan yang terlalu suke nak menonjolkan kepandaiannya selalunye akan menjengkelkan lelaki. Kire yang banyak cakap lah..... kalau dalam kelas atau kat pejabat takpe... tp kalau antara kekasih itu lain kire.


Bergosip dengan Saudaranya
Pantang larang! Lelaki tidak suke hal privacy lagi2 yang memalukan diketahui oleh keluarga ataupun adik-beradiknya.


Meminta Tengah Tak Ade
Lelaki akan frust jike perempuan meminte sesuatu yang tak ade ataupun tak termampu untuk ditunaikain. Kalau suma nak, carik lah datok kaye yeerrrr hehe Jokeinggggg =P

20 gosip panas!:

Nurul Faezah said...

Woo.. Baru ku tau.. heheh

::nuRuLaDHar:: said...

yg 2nd las tu betui..hahahaa yg lain2 kene tye ncik muchuk sat..haha

Seroja aZwa said...

haha,,

TheChekJah said...

kami tak suka lelaki yang baget hot.. haha... kalau mmg hot tu tak apa... hehe..

MaTNaggeR said...

kalau nak tahu... tanye sendiri kaum lelaki coz dorang sendiri yang tahu =)

ChekJah oikkkk.... kalau dah lelaki tu bajet hot silelah jgn layan die... karang melarat perangai die tu =P

Syuk Ry said...

ow.. stuje2.. :D

Cik Rimau said...

sy xsuke mekap.. camne tu? haha.. buat2 manje takde.. tp suke belasah org sllu la.. hehe.. ganas terlebih

Azura Ani Salaim said...

Hahaha, adeh....

Kalau yg tersayang tu buat perangai, kenalah tegur, kalau tak paham bahasa juga, alamatnya say bye bye lah, ekekeke.

::zoul munchett:: said...

hope zoul x trgolong dalam golongan yg lelaki xsukee

farhaniza azman said...

haha..tp laki mang kurang sentitip...redha je lah

gincu said...

sekian lame aku comen post2 lain..rupenye yang terkenal je..haha...xper..byk dah dpt info dari incik punye blog..thank...jgn lupe jadi follower sy eh..

Bakri Hussin said...

kalau gadis macam nie baiklah angkat kaki jer bro buat sakit hati jer hahahaha

cinta nabella said...

yaw ! best entry ! mmg btOl pOn ... skOng 100%

Green Rose said...

betol la kot. sebab kawan2 selalu mengadu pasal niyh :) hehe
tapi takot lak kite ade dlm mane2 kategori tu :(

nur said...

hmm..lari je...
Jemput ke:ALL IN ONE

Halimatun Sa'adiah said...

bagos tip dr lelaki neh...

MaTNaggeR said...

thx =)

Nanda Firsta said...

hahaa.. lucunyee.. :p

seronok aku telusur blog ini! aku nak koment di yg lain lagii.. xDDD

http://nandafirstboy.blogspot.com/

Tuan Muda Naim said...

senang2 x yah kapel...

HilmyTheUltimate said...

pompuan2..nak dilempang anak org..anak ditangan2kan jadi laki2 dayus pulakk ! susah beb..



http://hilmytheultimate.blogspot.com

Senarai BW