Gossip Members ^_^

Friday, January 7, 2011

Carta top 100 Billboard 2010

Semua lagu2 ni  memang best2!!! Nak dengar satu2 memang lame nak habis.....
Senarai top 100 billboard bertarikh 31 Dec 2010.
Aku tunjuk 15 lagu favorite yang tersenarai dalam carta 100 ni k.

Lagu Fav:
Selena Gomez - It Comes Naturally

Fireflies - Owl City

You Belong With Me - Taylor Swift

Tik Tok - Ke$ha

Bad Romance - Lady Gaga

Already Gone - Kelly Clarkson

I Gotta Feeling - Black Eyed Peas

Need You Now - Lady Antebellum

Paparazzi - Lady Gaga

If I Die Young - The Band Perry

OMG - Usher ft Will.i.am

Rude Boy - Rihanna

Empire State of Mind - Jay-Z ft Alicia Keys

Your Love is My Drug - Ke$sha


Whataya Want From Me - Adam Lambert



Ade banyak lagu2 yang aku rase best2 tp tak tersenarai dalam senarai top 100 huhu. 
Lagu2 lain yang aku tak letak video pun best2 gak! Kalau nak dengar browse sendiri lah ek hehe =P

sumber: billboard dot com

3 gosip panas!:

ONE said...

maher zain,,tq Allah!

MaTNaggeR said...

yang ni carta hollywood.....
maher zain tu nak tengok Islamic Chart kotttt tp kat mane?

Naim said...

aq boikot lady gaga....boikot boikot boikot

Senarai BW