Gossip Members ^_^

Wednesday, March 9, 2011

Kisah Lawak Naik Flight



Cite pasal sorang mak cik yang tinggal kat kampung....
Suatu hari tu die perlu ke KK untuk urusan keluarga. Maka buat pertama kalinya dia pun membeli tiket kapal terbang untuk menjimatkan masa perjalanan.


Pada hari kejadian mak cik ni pergilah airport and naiklah die kapal terbang untuk pertama kali. Excited dan nervous... biaselah first time katakan hehe.


Kapal terbang pun sampai ke KK. Penumpang suma pun berpusu-pusu turun kapal. Yang hairannya Mak Cik sorang ni tercegat je kat pintu masuk/keluar kapal terbang tu macam tengah kebingungan.


Sorang Pramugari pun datang dan bermula lah perbualan dorang:


Pramugari : Boleh saya tolong?
Mak Cik     : Iya nak.... mana perginya selipar Mak Cik ni?
Pramugari : Kenapa pula boleh hilang? Bukan selipar tu sentiasa dipakai ke?
Mak Cik     : Tadi sebelum Mak Cik masuk ke dalam kapal. Mak Cik tinggal kat luar pintu ni macam kebiasaan masuk rumah....
Pramugari : Aiyaaa Mak Cik. Kenapa pula ditinggalkan di luar. Selipar Mak Cik tu tertinggal di Tawau.
Mak Cik     : @$#@$#%@$

hahaha kesian kan....


p/s : Mabe ade yang dah dengar tapi takpe coz just nak share =P

4 gosip panas!:

aWiEn rAwk said...

hehe..cian mkcik tu kn..tpkse la pramugari tu beli kn slipa tu mkcik tu..hehe

peace289 said...

makcik yang kelakar....haha

diana said...

makcik ni ceroi la..
tak boleh bawak ke majlis..

Azrynna said...

hehehe..lucu la mck tu..susah gak kn..

Senarai BW