Gossip Members ^_^

Thursday, March 17, 2011

Kaitan Vacuum Hose dan Cukur Rambut

Baru kemarin Mat pegi cukur rambut kat sebuah kiosk murah kat Giant. Murah pun OK gak lah. Anyway.... ak potong pendek jerr and takde pun style2 rambut aku tu.... pendek biase jewwww =P

Yang buat aku terfikir pasal cite kite kat sini yelah habis jerr ah chai tu potong rambut aku, die gune satu hose macam hose vacuum tuk bersihkan sisa rambut kat kepala hahaha..... Geli aku dibuatnyeeeeee kekekeke. 

Sebijik macam hose ni @.@

Pantas kah aku menamakan bende tu dengan panggilan hose vacuum? Ape2 jelah yang penting konsep die same jerrr pon. Dah trend sesetengah barber pakai hose tu kotttt.

Haha kat bawah ni aku saje nak tunjuk photo dah cukur rambut hehe ingat pompuan je ke yang nak pose ni haaa? weeek! =P

Bajet cool kekeke

warrrggg! tau takot!!

p/s : hahaha jom carik kedai gunting yang ade hose tu =P

4 gosip panas!:

misz fae said...

heheh! msty rase mcm kulit kene sedut! kn?kn? hehe;P

eyh jum singgah blog fae..
bace neyh! ;)

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/03/roadtax-kereta.html

Yastro said...

Pendek rambut ko pendek lagi rambut gua...hehehe ada bran???

MaTNaggeR said...

@misz Fae : ade pegi =P

Yastro : pendek gmana tu?

husna mukhtar said...

terkejut tgk muka kau

Senarai BW