Gossip Members ^_^

Wednesday, March 16, 2011

Jangan Tertipu Dek Photo OK

Rata-rata orang mudah tertipu dengan gambar sahaje... lagi2 kat FB tu. Memang gile ramai lah yang trick mate kite dengan photo dorang yang di edit. Edit sket2 takpelah kottt tapi kalau dah indah kabar dari rupa tu ehem2 lambat laun kecewa gak kite kan huhu....

Haaa mai che tunjuk gambaq satu ni kat hangpa suma hahahaha

Nampak macam OK je kan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TADA!!!!!


haaaa amacam? Lawa siooott! wkakaka!!!

13 gosip panas!:

husna mukhtar said...

aku nak kena belajar cara cara sembunyikan bdn gemuk dari dia . ada number phone tak? hehe

MaTNaggeR said...

kekeke biar betol!

Syafiq Rosli said...

haha..terbaik sgt tuh

mr vampire said...

mmg terbaik dari ladang la..haha

MaTNaggeR said...

@Syafiq : ko tak tergode ke? hehe~

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

aduss..xbaik sukerr!! tp kan nak gelak jugak ni camanerr?? ado2 ajerkk!!

salam kenal dr sahabat blogger

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

MaTNaggeR said...

@vampire : ko ingat dari ladang kude ke ape hehe

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ : OK thx ^_^

misz fae said...

btul2..kdg2 tak bole nk pecaya hanya tgk pic je kan..sekali da tau kn da menyesal...hehe

diana said...

amboi..
belang2nye dia...

mera zati M.z said...

hahaha terbaek! jadi hati hati la ye! wawawa

AvA Invincible said...

Ni kali la...benar-benar suspen! kahkah.

SheNn said...

Bhahahaha ! Skang pun bnyak dah begini..

Hanis Zakirah said...

Woot Woot! Terbaik dr ladang!

Senarai BW