Gossip Members ^_^

Sunday, March 20, 2011

Bercuti ke Melaka dan Komen Merong Mahawangsa




Hi Guyssss! Sorry tak update sangat entry recently huhu coz I sibuk sikit. And then hari ni nak pegi Melaka lah pulak bercuti.... Mat akan cube untuk update beberape entry (tak janji coz mabe kene g CC haha). 

Harap2 lepas bercuti ni ringan sikit kepala otak aku ni daripada pelbagai jenis beban especially stress campus hehe. Serious tengah stress wohhhh =P

Satu lagi nak cite.... kemarin Mat dah pegi tengok cite Hikayat Merong Mahawangsa. Nak dikomen sket pasal movie well memang best coz kire canggih lah berbanding movie yang lain tapi taklah secanggih barat. Masih banyak lagi effects yang perlu di realistikkan bagi aku....

Then memang cite die kire epik macam tu lah tapi bagi orang yang dah tahu sejarah hikayat ni, macam tak puas hati since cite dah agak simplified gak lah huhu.... but still sangat best!!! Bangga coz satu hikayat yang agung boleh di movie kan ^_^

Sempat gak weiiii ak macam nak ter-nangis haha nasib kontrol macho sket kat dalam panggung wayang tu wakaka. Klakar dan sedih tapi message die untuk menyampaikan betapa gah nya sejarah Melayu memang aku tabik sangat2 =)

OK lah korang.... nak packing barang2 ni OK! hehe karang aku upload photo2 percutian ku kat Melaka LaLaLaLaLa~

p/s : Support industry pelancongan negara ^_^

5 gosip panas!:

Muhd Hafiz said...

Jangan lupa pergi Melaka Wonderland! Best :D

MaTNaggeR said...

Wahhh dah siap ek.... heeee kene pegi neh =)

a!n n!a said...

selamat datang ke melaka bandaraya bersejarah... =D

Dayana Aj said...

best kan kan kan citer neh?!

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat pagi sahabat
berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
"Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/

Senarai BW