Gossip Members ^_^

Sunday, February 27, 2011

Taylor Swift Bercinta Lagi!

Semalam Taylor dilihat keluar bersama dengan pelakon siri komedi Glee, Chord Overstreet di Los Angeles. Dorang ni dilihat kelihatan gembira bersame sambil menonton perlawanan hoki ais di Staples Center, LA.

Taylor dan Chord di snap paparazzi!

Cute je kan? Huhu Taylor..... Mungkin ramai peminat Taylor rase gembira since die telah pulih daripada kesedihan akibat perceraian dengan bekas suaminya, Jake Gyllenhaal. Ade jugak pihak2 yang mendakwa date dorang di telah di atur untuk mendapatkan publisiti. 

Chord Overstreet - Glee

Overstreet ni bukan orang biase2 je tau! Overstreet pernah mencipta lagu untuk Taylor. Malah Chord ni ialah anak kepade komposer country terkenal Paul Overstreet.

Ape yang kite nak panggil dorang ni ek??? Name manje laa hehe. OverTaylor? TaylorOver?? TayStreet ke? ahahaha LoL lawak lah plak! Hunny sugar cup sudeyyyy kan? =P

Taylor Swift

Ape? Hah?! Sape Taylor??? Ade gak yang tak kenal ek..... bagi yang tak kenal tu, Taylor ni ialah Country Singer paling famous malah die punye 'rank' bukan setakat top singer country tapi sebagai top singer!!! Antara penyanyi country paling success dalam sejarah! 

Lagu2 Taylor ni memang best coz kebanyakannya ditulis oleh die sendiri daripada pengalaman!
Aku ni memang peminat lagu country and dah follow Taylor ni sejak album first die lagi huhu ^_^


p/s : Bile agaknye Taylor nak tulis lagu pasal penceraiannya dengan Jake tu ekkk? Hehe oppppssss!

5 gosip panas!:

SheNn said...

Wahh sweeet....suka!suka!! ;))

MaTNaggeR said...

@SheNn : hehe memang sweet =)

Inchek Hafiz said...

tidakk!!! hahaha...
jelez nih.. XD
btw aku slh sorang fan taylor swift.. siyes nih.. xsegan nak ngaku taw.. haha.. smua lagu taylor aku ada.. XD

MaTNaggeR said...

@Hafiz : Same lah kite! HuHu Taylor Darling =P

With Julia said...

Taylor Swift...huhuhu like it her song very2 much....like a swaltz music....:)

Senarai BW