Gossip Members ^_^

Sunday, February 6, 2011

Nama Unik Anak Selebriti Hollywood

Jom join Pertandingan Mudah Follower ke 101-150!
Ni dia peserta contest no 8 GreenRose. Jom terjah die weiiii!

1. Pilot Inspektor
Anak kepada Jason Michael Lee dan Beth Riesgraf. Dorang dapat idea name anak selepas mendengar lagu "He's Simple, He's Dumb, He's the Pilot" oleh Grandaddy. Lagu romantic bekas pasangan sejoli ni kot..



2. Ireland 
"Ireland" Eliesse Baldwin ni lahir pade 23 Oktober 1995. Waaa kire dah besar molek lah ni hihihihi (ketawa gedik =P). Percayalah.... die nampak sweet lah eheheheeheyyy! Anak kepade Alec Baldwin dan Kim Basinger. Sape tak kenal Alec kan? Tak kenal? Deiii google ye ekkk~




3. Audio Science
Ni lagi satu pelik! Audio? WTFish! hahaha kesian anak die name tu tp sikit2 cool lah.... Anak pertama Shannyn Sossamon ini lahir pada June 2003. Nak panggil die Au ke? Audi ke?? Dio amacam?? hahaha Scie jelah wakakaka~ eh jahat mulut aku wakakaaka lagi!



4. Zuma Nesta Rock
Zuma anak Gwen Steffani dan Gavin Rosdale. Kenape? Pelik ke? Sikitlah huhu. Asal usul name ni takde orang yang tahu just ade gosip2 hot contohnye agakan name Zuma berasal daripade name Pantai Zuma di Malibu tempat Gavin pernah berjanji nak menjadi rockstar! Waaaa! Zuma juge merupakan name tengah Bob Marley. So inilah teorinye =P

Walaupun name anak Gwen ni tak berape comel tapi baby nye cute gilakkkkkk! eee mcm nak cubit2 je pipi!



5. Kal-El Copolla
Anak kepade pelakon terkenal Nicholas Cage bersame Alice Kim. Nick Cage ni korang suma tahu bekas pelakon movie Superman. Siri ape dan tahun berape aku tak tahu. Sile google sendiri hehehe. Tarikh lahir Kal-El ialah 03 Oktober 2005. Muke anak die ade sikit2 gaye Asia timur coz emak Kal-El ni memang keturunnye camtu =P



6. Seraphina
Budak comel ni anak kepade Ben Affleck dan Jennifer Garner. Seraphina bermaksud kesungguhan atau semangat membara. Anak kepade pelakon kacak dan pelakon jelita ni pasti akan menjadi gadis lawa besar kelak eeeeeee~



7. Bluebell Madonna
Comel jer name die =). Emak die adalah bekas ahli Spice Giels, Geri Halliwell. Anak comel secomel namenye =)



p/s: Jom kite fikir name anak kite nanti.... korang ade cadangan name yang best2 tak? Sile komen sikit =P






4 gosip panas!:

Tuan Muda Naim said...

Cuba letak nama Naim mesti berkat 1 family

HilmyTheUltimate said...

pelik2..nama pun daa hampir nama kebendaan :)



http://hilmytheultimate.blogspot.com

BisKut ChiPmOrE said...

cari nama dalam 1001 nama islam..baru ada makna..

MaTNaggeR said...

@Biskut : Yup betul tu.... anyway yang aku tunjuk ni orang barat punye =P

Senarai BW