Gossip Members ^_^

Sunday, February 20, 2011

BCR Under Construction!

Bloglist buat sementara tak ade coz kerja2 maintenance


Hahaha saje nak tambah entry =P.
Kalau nak tahu Bloggers Chat Room (BCR) ni adalah satu kumpulan dimane blogger boleh saling berkenalan dan borak2 sambil2 tu boleh lah promote blog/entry ^_^

Kat main page die ade satu Chatbox BESAR. Semula! BESAR punya chatbox! Sape2 yang join (daftar) leh saling chatting dan live kesemua ahli yang pasang chatbox tu kat blog dorang! Bagus kan?! 

Ape yang aku nak cite ni pasal dorang tengah buat maintenance kat laman blog tu..... kire bagus sangatlah tu. Ade kemajuan. Bagi laman tu lagi lancar! hehe~


p/s : Nak cakap ape lagi ek? Deyyyy cukup lah kot hahahaha~

10 gosip panas!:

elyna said...

cepattnyyaa da ad n3 ~~~bcr construction .. :hoho

MaTNaggeR said...

@elyna coz suma ahli2 die hyperactive kekeke~

Jejaka Terhangat said...

semuanya terima kasih kat matnagger sebab sudi jadi sponsor..so, cepat la BCR berubah ke domain baru. hehe..thanks lg skali cos support BCR yek..=)

Mr.Kerro said...

wah...laju nyer ko update mat..hahaha

Yiedpozi said...

Eh, tadi baru je baca entri terbaru.. Ni ada lak entri... Laju betul bro update..

MaTNaggeR said...

@JT hehe =P

MaTNaggeR said...

@JT hehe =P

MaTNaggeR said...

@Mr Kerro : Haha biase lahhh kekekeke~

Yied : Kalau ade idea letak jelah ape2 entry ^_^

Siti Safiyyah said...

haaa terbukti kan best lepak kat BCR kan?? bhahaha ;p

MaTNaggeR said...

@Safiyyah hehe betul2. kadang2 tu ramai sgt orang sampai dah terlebih meriah kat chatbox wakakaka!

Senarai BW