Gossip Members ^_^

Wednesday, January 12, 2011

Terima Kasih Support Blog Aku ^_^


Dah dapat 555 view! =). Bestnye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huhu suke sangat nombor ni.... lawa. Next tunggu number 888 plak. Nak number ong heheh.
Thx kepada kawan2 yang singgah buat bising and bust gosip kat sini : 3

4 gosip panas!:

hAlizAmAHdi said...

kena bagi adiah kat sape yg buat bising no 888 tu...baru ong !

MaTNaggeR said...

hehe ok jugak idea awak tu.....
tgh fikir nak bagi hadia ape ^_^

hAlizAmAHdi said...

bg best2 sket...baru semangat nak buat bising kat sini..hehe.. :)

MaTNaggeR said...

eh tapi macam mane nak tahu sape yg no 888 tu ek??? hahaha nnti kalau dah ramai orang 'buat bising' kat sini... boleh gak buat contest ke kan?? tp sabar jelah dulu huhu blogger baru lah katekan =P

Senarai BW