Gossip Members ^_^

Sunday, January 16, 2011

Laptop Terjatuh



Ni lah rupe laptop aku, Susie yang terjatuh daripada meja huhu...... laptop aku ni mule2 jatuh tu terbalik tau!! Cuak aku tengok. eeeeeeee takot! Ni angkara kaki aku tersangkut kat wire charger time nak mandi lahhhhh..
ohhhhh lepas ni nak buat entry psl Susie lak... ape salahnya =)

p/s : Kejadian kurang 15 minit lepas

14 gosip panas!:

Sekamar Rindu said...

salam....


masih ok kan??

**folo ur blog

MaTNaggeR said...

ye nasib masih OK ^_^
thx follow blog saye.... td dah follow U jugak =)

Syuk Ry said...

wah,, jatuh ker..
dier suh bli baru 2.. huhu..

Cik Rimau said...

uik.. xde pape yg jhanam ker??

Azura Ani Salaim said...

uii kesiannya, kalau lappy saya jatuh mcm tu, mesti saya nangis, huhuhu, sayang si lappy.

::zoul munchett:: said...

mat neyh..cner ley cuai neyhh...rosak x??

farhaniza azman said...

kalau saye la jd cenggini... dah nanges seminggu dah

gincu said...

adoi..teruk nie...lau laptop hage 15 sen..xkisah la nak jatuh bape bnyk..nie..mahal wo

Bakri Hussin said...

musti frust kan kalau ia rosak xlehlah nak update blog hahahaha Jom semua layari blog sy Http://www.dunialelakimaskulin.com inspirasi lelaki masa kini

cinta nabella said...

ta rOsak kea .. smlm laptOp saia terhentak kuat ..rempit laju sgt .. gelabah gilew ah ..takOt rOsak ..tp bOle gna lagi ni ..ad effect jgk la .. kje tpdm je..nk bwk gy sepital la plak . hmm

Green Rose said...

ahahah experience yg same. my jamie pown terjatoh. tp dr jatil jela hehe
pg tu roomate tanye ape yg jtoh. cakap phone, pdhal lappy! ekekek tp alhamdulillah he's still sihat :)

Green Rose said...

katil! error ^^

Naim said...

elok lagi ke laptop pentium 4 tuh

Nanda Firsta said...

hahaa.. lucunyee.. :p

seronok aku telusur blog ini! aku nak koment di yg lain lagii.. xDDD

http://nandafirstboy.blogspot.com/

Senarai BW