Gossip Members ^_^

Saturday, January 15, 2011

Apa itu Disket?



Mabe ramai generasi muda tak tahu ape itu disket. Dahulu disket ni boleh kata adalah gadget hot dan selalu kelihatan student2 membawanya ke sekolah untuk project dorang. Tapi kini memang susah kite nak lihat disket ni kat mane2.....

Disket digunekan untuk menyimpan data..... namun saiz simpanan datanya sangat terhad lebih kurang 1mb je
Zaman ni kite dah ade pelbagai teknologi  lebih canggih seperti Pendrive dan External HDD dengan saiz simpanan data yang sangat2 besar. Mungkin nanti ade pulak teknologi lebih canggih..... kite tunggu dan lihat~~

1 gosip panas!:

Naim said...

taun 2011 keluar disket balik kot bleh support 1tb

Senarai BW