Gossip Members ^_^

Thursday, March 10, 2011

FB Ku Penuh Dengan Bunga hahahaha


Gile ahhhhh! Banyak tol orang tag nama Mat kat bende ni..... Penuh jer.... ni baru satu aplikasi. Belum lagi aku tunjuk aplikasi lain2 tu @.@

Hahaha bukan nak komplain saje je nak tunjuk kat suma kekekekeke. Baguslah kot kalau ade yang tag LaLaLaLa~ Tak gak boring je profile FB aku tu xD

Kalau korang nak tahu inilah aplikasi "Rahsiah Kasih Sayang Mengikut Bulan. Macam2 lah FB ni kan... hahaha~

Macam Photo Album ka? wakakaka~

p/s : Mat jambu penuh bunga haha

7 gosip panas!:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

malas nak baca rahsia2 tarikh lahir la.. rahsia tu rahsia ni.. sbb hukumnya haram

BLOGGER POPULAR NYAMAR CIK ANON KUTUK BLOG KAKI MOTONG

MaTNaggeR said...

@betul tu.

A'IM said...

jangan berbunga sangat..hoho

Manja (let it be my sweet name) said...

betul betul betul

ieckazul said...

okey aper.. bunga-bunga.. nampak penyayang...skit..!! hee!!

husna mukhtar said...

pakcik mat bunga keh keh

aku pun penuh jgk grr!

p/s: aku dah tukar link blog dah renovate keh keh :p

MaTNaggeR said...

@hahaha nak wat camne,,,, dah org ter-tag nama aku kat FB tu ^_^

Senarai BW